Felújítjuk a tetőt - állami támogatással

Felújítjuk a tetőt - állami támogatással Szeged

Tetőfelújítás Állami Támogatással Szeged

Felújítjuk a tetőt - állami támogatással Szeged Kiskundorozsma

Tetőfelújítás Állami Támogatással Szeged Kiskundorozsma

Sokan nem tudják, hogy létezik állami támogatás a tetőfelújításra. Pedig ez egy remek lehetőség arra, hogy rendbe tegyük a házunk tetejét anélkül, hogy túl mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk.

Mi is felújítanánk a tetőnket, mert már elég rossz állapotban van. A cserepek között beázik, a bádogosság is megérett a cserére. Eddig aggódtunk, honnan lesz pénzünk erre a nem kis beruházásra, de aztán rátaláltunk az állami támogatás lehetőségére.

Utánajártunk, pontosan mire lehet pályázni, milyen feltételeknek kell megfelelnünk. Szerencsére a házunk nagy része megfelel a kritériumoknak. Benyújtottuk a kérelmünket, és némi adminisztráció után meg is kaptuk az értesítést, hogy támogatásban részesülünk!

Most már elkezdhetjük szervezni a munkálatokat. Kiválasztjuk a legjobb árajánlatot adó szakembereket, akik majd lecserélik a tető cserepeit, kijavítják a bádogos részeket. A támogatásnak köszönhetően nem kell spórolnunk az anyagok minőségén, a munkadíjon.

Reméljük, hamarosan egy szépen felújított, csillogó új tető fogad majd minket, valahányszor hazamegyünk. Ez a beruházás hosszú távon is megéri, hiszen így biztosan nem lesz gondunk beázással, a tető károsodásával. Örülünk, hogy sikerült kihasználnunk ezt a lehetőséget!


Kérdés: Milyen tetőfelújításokra lehet igénybe venni állami támogatást?

Válasz: Általában a tetőszerkezet és a tetőfedés felújítására, korszerűsítésére igényelhető támogatás. Például a meglévő azbesztcement vagy palatető bontására és új tető építésére, a tetőszerkezet megerősítésére, szigetelésére, a cserepek, bádogos elemek cseréjére. Sőt már zöldtető kialakítására is kapható állami hozzájárulás. A konkrét pályázati kiírástól függ, hogy éppen milyen munkálatok támogathatók - ezért fontos alaposan áttanulmányozni a feltételeket.

Kérdés: Mekkora összegű támogatást lehet kapni tetőfelújításra?

Válasz: Ez nagyban függ attól, hogy milyen pályázati kiírás keretében igényeljük a támogatást. Általában a tetőfelújítás költségeinek 30-50%-áig terjedhet az állami hozzájárulás mértéke. Például a "Tetőfelújítási program" esetén a teljes bekerülési költség legfeljebb 50%-át fedezheti a támogatás. Fontos szem előtt tartani azt is, hogy van maximálisan adható összeg is, jellemzően 2-5 millió forint körül mozog. Érdemes utánanézni, aktuálisan melyik pályázat a legkedvezőbb számunkra.

Kérdés: Kik pályázhatnak tetőfelújításra szánt állami támogatásra?

Válasz: Általában magánszemélyek és társasházak, lakásszövetkezetek igényelhetnek ilyen célú pályázatokon támogatást. A pontos jogosultsági feltételek szintén a konkrét pályázattól függnek. Például egyes kiírásoknál fontos szempont a kérelmező jövedelmi helyzete, korhatár vagy a felújítandó ingatlan hasznos alapterülete. Mindenképp célszerű utánajárni, hogy az adott programban ki jogosult támogatásra, milyen dokumentumok szükségesek a pályázáshoz.
Cégünk 20 éve foglalkozik tetőfedéssel és bádogos munkákkal, fő profilunk a családi házak tetőfedése és tetőfelújítása, de bármely területen kiválóan helytállunk.
Projektjeinknél mindig törekszünk kimagasló minőségű végeredményt nyújtani megrendelőink számára. Megbízható tetőfedő-bádogos csapatunk garanciát vállal minden általunk végzett munkára.
Tetőfedés cserepeslemezzel, állókorcolt lemezzel, kerámia cseréppel.
Ácsmunkák, tetőszerkezetek, kerti építmények és teraszok készítése.
Tetőjavítás, tető felújítás, palatető felújítás, beázások megszüntetése, kisebb javítások akár azonnal is.
Bádogos munkák elvégzése, lemezfedések, vápák, hajlatbádogok, párkányok, oromszegélyek készítése és javítása.

+36303024275
Tetőfelújítás Állami Támogatással